top of page

VAARDIGHEIDSCOACHING

Believe you can and you're halfway there

–Theodore Roosevelt –

Wat is vaardigheidstraining en hoe kan IMPACT jou helpen?

Bij vaardigheidscoaching is de coaching gericht op het ontwikkelen van specifieke vaardigheden en competenties. Wanneer trainingen in groep niet zijn wat je zoekt en je flexibeler en individueler geholpen wenst te worden kan vaardigheidscoaching jou helpen op het gebied van communicatie, leiderschap, timemanagement, presentatievaardigheden, onderhandelen, stressmanagement, assertiviteit of probleemoplossend vermogen.

 

Maar we kunnen hier ook heel specifiek ingaan op jouw individuele vragen als het omgaan met je leidinggevende, een specifieke klant of college of het voeren van een goed evaluatiegesprek. IMPACT helpt je om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe vaardigheden aan te leren, je zelfvertrouwen te vergroten en nog effectiever te functioneren in je persoonlijke en professionele leven.

 

Onze coaches bieden feedback, oefeningen, tools en technieken om je te ondersteunen bij je ontwikkeling en groei. Zo kan er gebruikt worden van persoonlijkheidsvragenlijsten om een beter inzicht te krijgen in je huidige 

Deze coachingen kunnen zowel face to face, in-company of op het kantoor van IMPACT, plaatsvinden als online.

bottom of page