top of page

HOT TOPICS

Opleiding

Fitter gevoel voor een fitter leven

Ze pasten het zeker niet allemaal toe, maar elke Romein kende de leuze 

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Helaas wordt er in deze tijden van sedentair gedrag te weinig belang gehecht aan een gezond lichaam. Sport en beweging krijgen te weinig ruimte in ons leven, hoewel er ontelbare voordelen aan verbonden zijn (Betere slaap, gelukkiger gevoel, beter zelfbeeld, hoger concentratievermogen op en naast het werk,….).

Daarom bieden wij verschillende formules aan voor bedrijven en particulieren, telkens op maat van de klant. Samen bewegen we naar een gezonder en meer actieve levensstijl.

Ouderwetse klok

Nooit meer moeten zeggen:

"Ik heb geen tijd."

We hebben allemaal 24 uur per dag, 168 uur per week, 365 dagen per jaar. Jij, net zo goed als jouw collega, je medewerkers, je buren en zelfs de president van de Verenigde Staten.

 

Toch horen wij nog vaak :

“Ik heb geen tijd!”.

Dat klopt niet. 

DNA

Afwezig?

Een positief aanwezigheidsbeleid voeren...

MPACT kan u advies verlenen bij het opstellen van een aanwezigheidsbeleid en uw leidinggevenden opleiden om dit beleid in de praktijk te brengen.                                                                                                                                                 

                

zakelijke Morning

Werkt het?

De laatste jaren wordt er sterk ingezet op ‘werkbaar werk’ gezien medewerkers door het optrekken van de pensioenleeftijd tot 67 jaar, langer zullen blijven werken, en gezien we onze medewerkers liefst gezond zien en we bijgevolg het kortdurend en langdurend verzuim dienen terug te dringen.

Verkeerskegel

Voor je eigen veiligheid...

Bedrijven hebben reeds jaren veel inspanningen geleverd om de veiligheid van de medewerkers te verbeteren. Ondanks deze inspanningen gebeurt er om de 4 à 5 werkdagen een dodelijk arbeidsongeval in ons land en registreert het Fonds voor Arbeidsongevallen dagelijks bijna 500 arbeidsongevallen met werkverlet.

bottom of page