top of page

IMPACT-team

De medewerkers van IMPACT zijn beroepstrainers en professionele coaches die erin slagen om door een combinatie van enthousiasme, humor en vakkennis hun deelnemers of hun coachees op een constructieve manier uit te dagen of bij te sturen in hun vaardigheden.

Stijn Vandenberk
 Trainer Consultant 

Stijn Vandenberk ging na zijn masterstudies in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (Universiteit Gent) aan de slag als Personeelsfunctionaris in een kantoormeubelenbedrijf. Na zijn legerdienst werd hij als Consultant/ Trainer aangeworven bij een adviesbureau. In 1991 besloot hij samen met enkele collega's IMPACT nv op te richten waar hij sinds die tijd als Afgevaardigd Bestuurder werkzaam is. Buiten tal van bijscholingen heeft hij eveneens zijn accreditatie voor de EQi, de LIFO, PFPI, TD12 en Realdrives

  • LinkedIn Social Icon
Alex Van Vlerken
Trainer

Alex Van Vlerken is na een economische opleiding (Graduaat boekhouden en Master in Accountancy) meteen begonnen met het opleiden van volwassenen in de toenmalige centra voor middenstandsopleidingen, het huidige SYNTRA. Sinds 1992 werkt hij voor IMPACT waar de accenten - via train-de-trainer programma's - al snel verlegd werden naar vaardigheidstrainingen. Hij geeft binnen IMPACT vooral managementtrainingen, trainingen rond leidinggeven en rond persoonlijke effectiviteit in het Nederlands en Engels. Hij werkte korte tijd als politie-inspecteur bij de lokale politie van Zaventem en is sindsdien verbonden aan o.a. de politieschool van Vlaams-Brabant als gastdocent. Hij is een enthousiast motorrijder en werkt als motorinstructeur bij rijschool Mercator in Rotselaar.

  • LinkedIn Social Icon
Chima Mediouni
Consultant Assistant

Chima Mediouni studeerde af in 2011 aan de Katholieke Hogeschool van Leuven in de richting 'Bedrijfsmanagement'. Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan als assistant in de opleidingssector ging zij in augustus 2013 aan de slag bij IMPACT. Zij staat in voor de algemene administratie, verzorgt de contacten tussen de Trainer Consultant, Coaches en de klanten en zorgt voor het nodige didactische materiaal voor de opdrachten. Ook verzorgt zij samen met de Consultant de selecties. Kortom zij zorgt voor de centrale coördinatie en is het aanspreekpunt binnen IMPACT. 

  • LinkedIn Social Icon
Mieke Casier
Coach Consultant

Mieke Casier is afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de KU Leuven. Zij begon haar loopbaan bij Inbev voor Corporate Marketing Research en nadien Externe Relaties. Eind 1997 traint ze voor IMPACT, groepen en individuen met diverse achtergronden en opleidingsniveau om hun sociale en managementvaardigheden te ontwikkelen. Zij adviseert HR afdelingen inzake structuur en beleid en de gevolgen hiervan voor de medewerkers. Sinds 2006 certifieerde zij zich als professioneel coach en coacht zij managers, leidinggevenden en medewerkers in hun persoonlijke en professionele evolutie en welbevinden, waar liggen hun sterktes en hoe kunnen die beter uit de verf komen. Zij volgde opleidingen aan Vlerick Business School, The Coaching Square, OPP, Pearson en PEN Psychodiagnostics. In haar vrije tijd is zij actief bij Plan International. Bovendien heeft behaalde ze haar accreditatie voor de EQi, PFPI, TD12.

  • LinkedIn Social Icon
Ken Pieters
Trainer Consultant

Ken Pieters studeerde met grote onderscheiding af aan de Universiteit van Gent als Master in de communicatiewetenschappen in 2011. Hij koppelde daar ook nog een aggregaat aan vast en volgde de specifieke lerarenopleiding.  Sinds 2012 is hij als communicatietrainer aan de slag bij IMPACT. Hij legt zich toe op alles wat met communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Naast trainer is Ken ook journalist bij de West-Vlaamse televisiezenders Focus & WTV. Eerder werkte hij als freelance reporter voor ‘Het Laatste Nieuws’ en ‘Radio 2’. In zijn vrije tijd is hij een fervent sporter.

  • LinkedIn Social Icon
Koen Van Holderbeke
Trainer Consultant

Koen Van Holderbeke is afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de KU Leuven. In de eerste jaren van zijn loopbaan ontwikkelde en implementeerde hij diverse HR tools en systemen (Functiewaardering, Assessment Tools, Development Centers, Corporate Management Training, 360 feedback trajecten, Competentiemanagement …) voor Philips België. Daarna werd hij HR Business Partner van de R&D afdeling van Philips in Leuven. In een volgende loopbaanstap werd hij als HR Director voor de divisie Remote Control verantwoordelijk voor het HR-beleid in ondermeer de vestigingen in Leuven, Portugal, Mexico, Singapore en China. Na een carrière bij Philips werd hij Global HR Director bij Denon & Marantz Global OEM en daarna Premium Sound Solutions. Hij stond in voor het uittekenen en opmaken van het wereldwijde HR-beleid tijdens de enorme groei van het bedrijf (Fusies & Overnames, HR-strategie, Verloningsbeleid, Management Team begeleiding, Organisatie ontwikkeling, Talent Management, Retentiebeleid, Headcount Planning, Lean, Intercultureel management etc). Koen is sinds 2020 aan de slag bij Impact waar zijn hoofdfocus ligt op diverse HR consulting projecten & begeleidingstrajecten, Management Training en Coaching.  Hij heeft een voorkeur voor pragmatische “hands-on” aanpak met oog voor de bredere strategische bedrijfscontext. In zijn vrije tijd kan je Koen regelmatig terugvinden in de regio rond Barcelona om de lokale design, cultuur en culinaire specialiteiten te ontdekken.

Miek Hoogsteyns
Trainer - Coach - Consultant

Annemiek (Miek) Hoogsteyns kwam na haar opleiding Logopedie in Gent meteen in de bedrijfswereld terecht. Na een eerste korte ervaring bij het Nederlandse OCE, stapte ze over naar het Amerikaanse Kellogg's waar ze zich de komende 17 jaar in Marketing ging verdiepen. In de functie van Group Brand Manager Benelux deed ze naast marketing ook ruime ervaring op in people management en coaching en verschoof haar interesse van het ontwikkelen van merken naar het ontwikkelen van mensen. Vanuit die interesse én de passie om kennis en ervaring door te geven was de stap naar training, coaching en consulting een logische, nieuwe uitdaging in haar carrière. Mensen begeleiden in hun groei vertrekkende vanuit hun eigen kwaliteiten en waarden, zonder oordeel, staat voorop voor Miek. Zij werkt zowel in het Nederlands, het Frans als het Engels

  • LinkedIn Social Icon
Els Ory
Trainer Consultant

De interesse voor communicatie, omgaan met mensen en talen bleek al snel uit de studiekeuze: licentiate Tolk, Nederlands-Frans-Spaans. Na vier jaar in internationale telemarketing-en televerkoop omgeving (telesales coach en program manager) werd de stap gezet naar een productie-omgeving in de automotive sector. Toen ook daar het 'training geven' op één of andere manier steeds in haar 'bakje' terechtkwam, werd het duidelijk dat IMPACT de juiste keuze was. Sinds eind 2003 stelt Els haar bedrijfservaring ten dienste van de deelnemers en verzorgt ze met veel enthousiasme een gamma van vaardigheidstrainingen in persoonlijke ontwikkeling, sales en leiderschap/ managementvaardigheden. Trainingen kunnen door Els gegeven worden in het Nederlands, Frans of Engels.

  • LinkedIn Social Icon
Simon Dewulf
Physical coach - Bijles

Simon Dewulf heeft zich na zijn Masterstudies in de Ingenieurswetenschappen (2016) geherorienteerd naar een carrière als Personal Coach. Hij is NASM Personal Trainer alsook Crossfit level 1 Trainer. Sinds 2018 begeleidt hij binnen Impact-nv sportief mensen die kampen met een burn-out alsook personen die zich terug fysiek fit willen voelen. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor het bijlesplatform en geeft hij zelf ook bijles, gespecialiseerd in de wetenschapsvakken. Hij heeft een passie voor natuur en dieren en zal zijn vakanties steeds doorbrengen in de bergen.

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page