top of page


Klanten aan het woord...

Logo_9792.Png

Valerie Hollevoets

HR Assistant

​"De assessments die worden uitgevoerd zijn correct en met een duidelijke eindconclusie dewelke wij graag volgen.  We hopen hiervoor nog jaren te kunnen samenwerken."

triamantlogo2.jpg

Heidi Werckx

Site Manager

"Down to earth, praktijkgerichte communicatie- en managementopleiding voor het voltallige management team. Door de eerlijke, open manier van aanpakken met veel feedback mogelijkheden en een vleugje humor was het de ideale coaching."

1200px-VRT_logo.svg.png

Veerle Schouwers

Expert Talentontwikkeling

​“ Werken met IMPACT is een plezier. Ik voel steeds grote flexibiliteit om samen oplossingen op maat te bouwen. Hun opleidingen zijn pragmatisch, het geleerde direct bruikbaar. Interne klanten komen steeds met een glimlach en een hoop bagage buiten na een dag of een traject met deze externe partij. Een echte aanrader. ” 

photo.jpg

Peter Destexhe

Head of Prevention, Security and Facilty services Department

​"Gedreven lesgever die onze werknemers de nodige communicatiecompetenties bijbrengt. De aan de dag gelegde empathie is hierbij een pluspunt voor maximale impact!"

22.png

Boudewijn Herbots

Opleidingsverantwoordelijke

​"Wat de woestijn zo mooi maakt, is dat ze ergens een bron verbergt. Wat IMPACT zo mooi maakt, is dat ze de bron is."

Y11RKlg6.jpg

Ann Beenaerts

HR Assistant

​"Vlotte samenwerking waarbij we goede contacten hebben met zowel administratie, trainers en coaches. Staan open voor vernieuwingen en zijn flexibel naar de noden van de klant."

00110483_cw_image_wi_0d4c0046d7393a93073

Kaatje Thijs

HR Officer

​“Materialise werkt nu al enige tijd samen met IMPACT voor de Project Management opleiding. We ontvangen steeds opnieuw positieve evaluaties en na zelf deelgenomen te hebben aan deze training, kan ik alleen maar volgen in deze positieve beoordelingen. IMPACT past zich goed aan aan de groep en staat ook steeds open voor vragen en eventuele verbeterpunten.”

Tessenderlo.png

An Van Eynde

HR Consultant

"Wij zijn enthousiast over de samenwerking met IMPACT: deze verliep op een uitermate professionele, actieve en constructieve manier.  Bovendien was op elk moment een goede balans tussen enerzijds ons als bedrijf informeren en anderzijds het bewaren van de nodige confidentialiteit tussen de coach en IMPACT aanwezig."

images.jpg

Birgit Van Aken

Learning Academy Coordinator

"Onze opleidingen, georganiseerd door IMPACT, zijn altijd tot in de puntjes verzorgd: alles volgens afspraak, een goede voorbereiding en nazorg en uiteraard inhoudelijk zeer sterk. Zowel werknemer als werkgever zijn tevreden deelnemers!"

bottom of page