PHYSICAL COACHING

Ze pasten het zeker niet allemaal toe, maar elke Romein kende de leuze  ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Helaas krijgen in deze zittende tijden sport en beweging te weinig ruimte in ons leven, en dat is zonde want alleen fit personeel zorgt voor een gezonde organisatie. En daarom bieden wij verschillende formules aan voor bedrijven en particulieren, telkens omkneedbaar op maat van de klant.

Bewegen voor werknemers met zittend werk, heeft positieve mentale en fysische gezondheidseffecten. Lichamelijke activiteit verlaagt bovendien het risico op chronische ziekten en heeft een positief effect op het verloop ervan.

Naast de genoemde gezondheidseffecten kan een actievere leefstijl voor werknemers allerlei positieve arbeidsgebonden effecten hebben, zoals een lager ziekteverzuim en verloop, minder kans op stresssymptomen, minder nek- en rugklachten, meer energie en concentratie en een hogere arbeidssatisfactie.

Een actievere leefstijl kan door dagelijks een uur te sporten, maar het kan ook al door kleine aanpassingen in je dagelijkse (werk-)gewoontes.

Onze gecertifieerde bewegingscoach kan op maat van jou en jouw team de nodige tips geven die zowel op korte als lange termijn positieve effecten hebben en gemakkelijk uitvoerbaar zijn door iedereen.

Workshops

Small group training

Personal Coaching

Doelgerichte

groepstraining

Voor meer informatie, een vrijblijvende afspraak of een offerte, contacteer ons.

IMPACT nv

Klein Dalenstraat 26 B2

B-3020 Herent

Tel : +32 16 52 09 94

info@impact-nv.be

R.P.R. Leuven 

BE 0442.497.370
ING BE19 3900 4827 2612

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
Loopbaancheque_label.jpg