Klanten aan het woord...

Valerie Hollevoets

HR Assistant

​"De assessments die worden uitgevoerd zijn correct en met een duidelijke eindconclusie dewelke wij graag volgen.  We hopen hiervoor nog jaren te kunnen samenwerken."

Heidi Werckx

Site Manager

"Down to earth, praktijkgerichte communicatie- en managementopleiding voor het voltallige management team. Door de eerlijke, open manier van aanpakken met veel feedback mogelijkheden en een vleugje humor was het de ideale coaching."

Veerle Schouwers

Expert Talentontwikkeling

​“ Werken met IMPACT is een plezier. Ik voel steeds grote flexibiliteit om samen oplossingen op maat te bouwen. Hun opleidingen zijn pragmatisch, het geleerde direct bruikbaar. Interne klanten komen steeds met een glimlach en een hoop bagage buiten na een dag of een traject met deze externe partij. Een echte aanrader. ” 

Peter Destexhe

Head of Prevention, Security and Facilty services Department

​"Gedreven lesgever die onze werknemers de nodige communicatiecompetenties bijbrengt. De aan de dag gelegde empathie is hierbij een pluspunt voor maximale impact!"

Boudewijn Herbots

Opleidingsverantwoordelijke

​"Wat de woestijn zo mooi maakt, is dat ze ergens een bron verbergt. Wat IMPACT zo mooi maakt, is dat ze de bron is."

Ann Beenaerts

HR Assistant

​"Vlotte samenwerking waarbij we goede contacten hebben met zowel administratie, trainers en coaches. Staan open voor vernieuwingen en zijn flexibel naar de noden van de klant."

Kaatje Thijs

HR Officer

​“Materialise werkt nu al enige tijd samen met IMPACT voor de Project Management opleiding. We ontvangen steeds opnieuw positieve evaluaties en na zelf deelgenomen te hebben aan deze training, kan ik alleen maar volgen in deze positieve beoordelingen. IMPACT past zich goed aan aan de groep en staat ook steeds open voor vragen en eventuele verbeterpunten.”

An Van Eynde

HR Consultant

"Wij zijn enthousiast over de samenwerking met IMPACT: deze verliep op een uitermate professionele, actieve en constructieve manier.  Bovendien was op elk moment een goede balans tussen enerzijds ons als bedrijf informeren en anderzijds het bewaren van de nodige confidentialiteit tussen de coach en IMPACT aanwezig."

Birgit Van Aken

Learning Academy Coordinator

"Onze opleidingen, georganiseerd door IMPACT, zijn altijd tot in de puntjes verzorgd: alles volgens afspraak, een goede voorbereiding en nazorg en uiteraard inhoudelijk zeer sterk. Zowel werknemer als werkgever zijn tevreden deelnemers!"

IMPACT nv

Klein Dalenstraat 26 B2

B-3020 Herent

Tel : +32 16 52 09 94

info@impact-nv.be

R.P.R. Leuven 

BE 0442.497.370
ING BE19 3900 4827 2612

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
Loopbaancheque_label.jpg
Add a Title

Describe your image