top of page


What our clients say...

HR Manager

LIBEERT

"IMPACT is voor Libeert een vaste partner om specifieke HR projecten te ondersteunen.

De mensgerichte aanpak in combinatie met de expertise zorgen voor een ‘impact’volle samenwerking waarbij er op een vlotte manier verschillende succesvolle trajecten gerealiseerd konden worden. Een greep uit de realisaties : opzetten loonclassificatie met weging functies, traject train the trainer, assessments, functiekaarten.”

"We werken al meer dan 25j met IMPACT voor onze opleidingen in sociale en organisatorische vaardigheden. De trainers hebben heel wat ervaring en vakkennis, zorgen voor veel interactie met de deelnemers en zijn steeds bereid om extra uitleg te geven tijdens de pauzes of een specifieke vraag te beantwoorden via mail na de opleiding. Het is fijn samenwerken met Impact door hun flexibele houding qua planning, hun bereidwillige medewerking aan nieuwe opleidingsconcepten en de hartelijke en professionele administratieve ondersteuning van de Consultant Assistant."

Algemeen directeur

GEMEENTE VOEREN

“Aangename, vlotte samenwerking, met ruimte voor eigen accenten”.

gy-social-fb.jpg

Human Resources

GREENYARD FRESH

“IMPACT gaat heel persoonlijk en op maat te werk. Zowel de lessen, de lesgever als de administratieve ondersteuning zijn ‘on point’.

Intussen werken we al enkele jaren fijn samen met Impact. Vanuit Greenyard aanzien we hen als een vaste partner binnen ons opleidingsgamma”.

logo_Vandersanden.jpg

Specialist Collectief Welzijn

VANDERSANDEN

“Nadat leidinggevenden de 5-daagse opleiding over Motiverend Leidinggeven & Emotionele Intelligentie hebben gevolgd, zijn we aangenaam verrast door de “Impact” ervan. De theorie, de praktische oefeningen en het inzicht in de emotionele intelligentie, hebben de leiderschapscapaciteiten van heel wat leidinggevenden naar nieuwe hoogten getild. Een aanrader voor elke organisatie die haar leiders wil versterken.”

HR Business Partner

INEX

"We merken dat dankzij de pragmatische aanpak van de opleiders onze teambegeleiders heel wat tips en tricks meteen toepassen in hun rol als leidinggevende.

IMPACT heeft zijn naam niet gestolen!"

HR Learning &

Development Officer

"Toen we bij Brouwerij Haacht op zoek gingen naar een partner die ons kon ondersteunen met ons beleid rond ‘Werkbaar Werk’, kwamen we terecht bij Impact. Mieke en Koen luisterden echt naar onze wensen en noden en bedachten daarmee een interessante en interactieve workshop voor onze 55+-ers. Het bleek een groot succes, maar liefst 7 op 10 nam deel aan een van de workshopsessies. Onze collega’s kregen er een schat aan informatie aangereikt, rond pensioenregelingen en zinvolle tijdsbesteding in aanloop naar hun pensioen. Op basis van deze fijne ervaring met Impact, kozen wij ervoor om in 2024 dit programma samen verder uit te bouwen."
bottom of page